Om oss

 

 

Historieverket är en tidsresebyrå som arrangerar resor till historiska platser och tider som du förmodligen aldrig har besökt – med människor du aldrig träffat. Det kan vara en 1600-tals-värld vid Kronhuset i Göteborg, med smeder och repslagare, färgstarka kvinnor och kanoner. Du kan möta kungens kapare och hans handlingskraftiga hustru i Gathenhielmska huset. Vi kan ta dig till de väldiga skyddsrummen i Kvarnberget under Andra världskriget, eller bjuda in till en extraordinär 1700-tals-middag i Ostindiska huset, närmare bestämt den Becksinska källaren.

Tidsresornas mål ligger främst i Göteborg men riktar sig också till andra orter med intressanta historiska platser och byggnader. Resorna lämpar sig för medborgare, turister, affärsbesökare, konferensdeltagare och gärna nyanlända. Med flera. 

 

Kontakta oss, så får du veta mer!

 

Sven Hagnell

Engagerad producent, med närmare fyrtio års erfarenhet inom restaurang och besöksnäringen. Har skapat och skapar inspirerande framgångsrika evenemang för allmän publik och affärsbesökare.

 

Isabel Lagos

Teater-och operaregissör, producent och festival-arrangör med tjugo års erfarenhet i Storbritannien och Sverige. Arbetar i Göteborg sedan 2016.

 

Lars-Göran Larsson

Tjugo år som diplomat vid UD, har bland annat drivit kulturturistprojekt. Tidigare Internationell chef och Representationschef för Göteborgs Stad. Ordförande för Riksförbundet Sveriges Militärkulturhistoriska Föreningar. 

 

Per Sundström

Kommunikationsexpert med tjugo års erfarenhet i Sverige och internationellt, bland annat som kommunikationschef inom Volvokoncernen. I grunden journalist.

 

HISTORIEVERKET
Ekonomisk Förening
©2018