Ingen helt vanlig måndag – ryktet sprider sig!

Cecilia Flores intervjuar Historieverkets Sven Hagnell, Lars-Göran Larsson och Anna Jolfors.

Det blev en smula hektiskt måndag vid Kronhusbodarna. Först kom Cecilia Flores från Förmiddag i P4 Göteborg, och gjorde fyra inslag om Historieverket och visningarna av Kronhuset.

Därpå kom Michaela Karlén från GP, för ett  reportage. Fotografen fick svårt med att slita sig från ljuset och skuggorna i  vindarna. Lätt att förstå. Även folk från Turistbyrån hängde med på en tur för att se vad som försegår och blev inte alls besvikna, som det verkade.

Prova du också! Ta med kameran och följ med på en rundtur och hör om Kronhusets spännande historia.  Söndagar och måndagar klockan 13:00 och 14:30. Fram till den 13 augusti. Mer information om visningarna finns här. 

 

 

HISTORIEVERKET
Ekonomisk Förening
©2018

 

 

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Instagram